Food Technology
Wageningen University & Research
Deze opleiding
locatieWageningen |
diplomabsc B Food Technology |
typeregulier |
start1 september |
taalvolledig |
opleidingsduur3 jaar voltijd |
accreditatiesNVAO |
croho-code56973 |
numerus fixusnee |
honoursnee |
Onderwijs
taal van onderwijs | 100% en |
---|---|
avondonderwijs | n.v.t. |
afstandsonderwijs | n.v.t. |
onderwijsvormen
case study, computer exercise, group assignment, lecture, literature study, oral presentation, practicum, research, self study, tutorialNa de studie
Beroepsperspectief / arbeidsmarkt
aansluitende masteropleidingen
instelling | opleiding | instroomeisen |
---|---|---|
HAN | Circulaire Economie | geen aanvullende eisen |
Wageningen University | Food Quality Management | + aanv. eisen |
UU | Leraar VHO scheikunde full-time,part-time educational | + 60 EC pre-master |
Potentiƫle beroepen
hoofd productieplanning
kwaliteitscontroleur voedingsmiddelenindustrie (hoger)
productieplanner