logo
22064studenten
50%vrouw

20982 voltijd studenten
1082 deeltijd studenten
0 duale studenten

124opleidingen
cursussen
0associate degrees
35bacheloropleidingen
89masteropleidingen

Meer over

Studievoorlichting

Erasmus Universiteit Rotterdam
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA Rotterdam

e: openday@eur.nl
t:
w: % website

bacheloropleidingen

Bezig met je studiekeuze? De Erasmus Universiteit Rotterdam biedt je 29 bacheloropleidingen binnen een internationaal georiënteerde universiteit. Van Bedrijfskunde tot Geschiedenis, van Bestuurskunde tot Wijsbegeerte. Gedegen academische opleidingen met prima beroepsperspectieven. Kom dus kennis maken met de Erasmus Universiteit Rotterdam!

masteropleidingen

Na de succesvolle afronding van een wo- of hbo-bacheloropleiding kun je de start van je carrière een extra impuls geven door een masteropleiding te volgen. Een masteropleiding aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) geeft academische verdieping en biedt je de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen of te specialiseren. Zo leg je een goede basis voor een succesvolle carrière in het bedrijfsleven of het wetenschappelijk werkveld.

Tijdens een masteropleiding leer je complexe vraagstukken vanuit verschillende disciplines te benaderen. De internationale oriëntatie en de praktijkgerichte aanpak van de Erasmus Universiteit sluiten goed aan bij een groeiende vraag naar young proffesionals op hoog niveau. Als leverancier van topmanagers, visionairs en vooraanstaande onderzoekers heeft de EUR een uitstekende reputatie op de arbeidsmarkt.Algemene open dagen

Onderwijslocaties